EDITION

METTE PERREGAARD BILLEDKUNSTNER  FORFATTER

Historien bag denne særedition:

Der ligger selvbiografiske oplevelser bag  denne edition.  

Mette Perregaard fortæller: "Min far levede sine drømme og ambitioner gennem  sine brevduer i dueslaget i baghaven i mit barndomshjem i Holstebro.  Jeg var et indadvendt barn, der gerne legede alene i selskab af familiens to hunde.  Barndomsoplevelserne påvirker min kunst og i mit forfatterskab. Jeg er ikke bevidst om hvorfor, men børn og dyr inspirerer mig."


Titlerne i denne edition er taget fra arbejdet på en børneroman.

Teknik bag denne edition:

Der er tale om digitalt udførte tegninger udført i hånden på Ipad med en Ipencil. Trykt som kunsttryk med gicleé produktionsmetoden. Printet på Epson storformat proof printer med vandbaseret blæk i 11-farver

Trykt med piezoelectric crystals teknologi på højkvalitet Art Paper

Printet er udført den 17 dec. 2019 af Jespersen TRYK +DIGITAL

 

Kontakt for køb af kunsttryk:

metteperregaard@gmail.com

eller +45 28386710.  

Faktura og betalingsoplysninger vil blive fremsendt.

Kunsttrykkene kan købes indrammet efter aftale. Sort eller hvid træ- eller metalramme til format 70x100. Sort eller hvid metalramme til format 50x70 cm. Priser: et giclée tryk med kvalitets træramme 70x100: 3397 kr inkl. moms. Et giclée tryk med metalramme 70x100: 2849 kr inkl. moms. Et giclée tryk med metalramme 50x70: 1657 kr. inkl. moms.

Kunsttrykket kan afhentes i atelier i Valby efter aftale eller leveres (mod fragtgebyr). For nærmere oplysninger om priser og betingelser ret henvendelse.